Contact

Wijnproefset met serveerblad

€ 59,90
Incl. btw
- +

Bestel eenvoudig via YourSurprise.nl

Deze drie glazen kelken hebben een smalle hals en een dikke buik. Dat is de perfecte vorm om wijn te laten ademen zonder het aroma te verliezen. De kelken gaan gepaard met een modern serveerblad van leisteen en twee metalen handgrepen. Een stijlvol cadeau voor wijnliefhebbers.

Productbeschrijving

Gezellig van wijn genieten, dat kan met deze drie gewelfde glazen waarin je de wijn direct kan decanteren. De transparante glazen met hun elegante vorm passen goed op het donkere serveerblad van leisteen. De robuuste onderzetter heeft twee metalen handgrepen om de drie met wijn gevulde glazen voor de gast te presenteren.

Elk glas heeft een volume van corca 250 milliliter. De smalle opening zorgt ervoor dat het aroma in het glas blijft en de brede buik aan de onderzijde biedt volop ruimte om de wijn van zuurstof te voorzien. Staan de gevulde glazen op het zwarte blad van leisteen, dan kun je er gerust een foto van nemen, want deze wijnproefset is namelijk ook een lust voor het oog.

Met deze wijnproefset is het proeven van verschillende wijnen een aangename bezigheid. De stijlvolle glazen nodigen uit tot het proeven van prachtige wijnen en het zwarte dienblad van leisteen geeft het geheel de "final touch”. Dit is een mooi cadeau om als kerstcadeau te schenken in de maand waar goed eten met een glas goede wijn centraal staat. Het enige wat nog ontbreekt is de fles goede wijn, maar die vindt de ontvanger van het cadeau vast en zeker zelf. Je kunt er natuurlijk ook altijd zelf nog een fles wijn bij cadeau doen.

Productdetails

  • Drie gewelfde glazen
  • Perfect om te proeven en de wijn te laten ademen
  • Volume van 250 ml
  • Blad van leisteen met handgrepen om te serveren

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-04-26T00:19:37+00:00