Contact

Wijnlezer – kies de perfecte wijn bij elke maaltijd

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Koken voor gasten kan voor stress zorgen, en hoe zeker ben je in je keuze van wijn? Dankzij de wijnlezer is er voortaan geen twijfel meer tussen wit, rood of rosé. Dit geschenk is ideaal voor enthousiaste hobbykoks die net iets minder over wijn weten en op veilig willen spelen. De wijnlezer kiest  voor elke gang de perfecte druifsoort en speelt zo perfect in op verschillende gerechten.

Other customers bought

Productbeschrijving

De wijnlezer is het ideale geschenk voor hobbykoks en wijnliefhebbers. Het kleine houten doosje is prachtig afgewerkt en vormt een handige draaischijf waarmee je de ideale wijn matcht met het gerecht dat je gaat klaarmaken.

Nu laat je niet enkel met je kookkunsten, maar ook met je wijnkeuze een goede indruk na op je gasten! Het is geen geheim dat de gepaste wijn een gerecht helemaal afmaakt… Maar wat niemand hoeft te weten, is dat je hiervoor een hulpmiddeltje gebruikte.

Welk gerecht je ook maakt, met vis of vlees, welke saus of dessert, de wijnlezer kiest voor jou de ideale wijnsoort. Verras de ervaren wijnkenners uit je vriendenkring en vervang de frisdrank en het bier van je onervaren gasten door hen te verrassen met een zalig complementair smakenpallet. Dankzij deze finishing touch verdienen jouw gerechten zowaar een vermelding in de Gault Millau!

Productdetails

  • Doorsnede: 110 mm
  • Hoogte: 6 mm
  • Houten doosje: 125x125x22 mm
  • Materiaal: Aluminium, Acryl, Hout, Merinovilt

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-17T14:48:28+00:00