Meer afbeeldingen

Wijnkaraf met gravure

OP VOORRAAD

Bij het genieten van een lekker glas wijn is een elegante karaf een passende accessoire. Ondanks dat wwijnliefhebbers vaak al een karaf hebben, is dit te personaliseren cadeau toch nét dat stapje hoger. Kies zelf het design en laat de naam van de ontvanger erop graveren. Een uniek en persoonlijk cadeau!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Vanaf € 29,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.

* Verplichte velden

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Wijngenieters zijn in de regel genieters van een bepaalde stijl. Dat betekent dat niet alleen de wijn zelf, maar ook het glas een belangrijke rol speelt. Daarnaast kun je wijn uit een elegante karaf inschenken. Wie een wijnliefhebber eens met een fraai en persoonlijk cadeau wil verrassen, heeft met deze wijnkaraf inclusief gravure het juiste geschenk in handen.

De elegant vormgegeven wijnkaraf is bijzonder goed geschikt bij een gezellige avond met vrienden of bij een intiem diner met de geliefde. Als persoonlijk cadeau is het voor de ontvanger een reuze verrassing om een chique karaf met de eigen naam in huis te hebben. Bij het intieme etentje past natuurlijk de karaf met het fraai vormgeven hart met daarin de namen van twee geliefden. Het is natuurlijk ook een mooi gezicht als het afgebeelde chateau de naam van de ontvanger draagt. Ook daarmee is het een zeer bijzonder en persoonlijk cadeau.

Door het personaliseren van dit cadeau zal het geschenk altijd met de herinnering van de gever verbonden blijven, want dergelijke cadeaus krijg je niet iedere dag. Natuurlijk is het leuk om de karaf vergezeld te laten gaan van een fles wijn om de karaf passend in te wijden!

Productdetails

Inhoud: ca. 1 liter
Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^ 2017-04-30T05:22:54+00:00