Contact

Whiskyglas "Beste papa" met gravure

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Whisky, het goudbruine drankje dat door velen geliefd is. De een heeft liever een single malt, de ander drinkt graag blends - iedereen heeft zijn eigen smaak. Over dit whiskyglas is echter geen twijfel mogelijk: hier wil iedereen wel uit drinken. Dit personaliseerbare glas is natuurlijk alleen voor de beste papa's! Het glas kan worden gepersonaliseerd met een gravure, zodat dit glas het ideale cadeau voor Vaderdag is. Zeker als papa wel van een goede whisky houdt!
€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Whisky is een drank voor levensgenieters en gentlemen, een smaakvol elixer dat een rijke geschiedenis kent en over de hele wereld wordt verzameld en gedronken. Een drank met karakter dus. Niet voor niets zijn er zoveel overtuigde whiskyliefhebbers.

De kans is groot dat ook jouw vader kan genieten van een goed glas whisky. Om dat genot compleet te maken is dit whiskyglas een absolute aanrader. Met dit glas als cadeau laat je zien dat je om je vader geeft, van hem houdt en aan hem denkt. Bovendien zal je vader met dit glas van elke slok nét even extra genieten!


Het glas kan worden gegraveerd met een tekst op het glasoppervlak. Je kunt zijn of jouw naam erop laten zetten, maar natuurlijk ook een persoonlijke boodschap. Zo kan papa op de volgende pokeravond met vrienden eens goed de blits maken. Deze verrassing zal het zeker goed doen bij whiskyliefhebbende vaders. Een ideaal cadeau voor Vaderdag maar ook prima geschikt als cadeautje tussendoor!

Productdetails

  • Opschrift "Beste Papa"
  • Te personaliseren met gravering (geen speciale tekens mogelijk)
  • Massieve bodem (2 cm hoogte)
  • Grootte: 9 cm hoogte, Ø 8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T06:56:48+00:00