Contact

Whisky Wedge – voor perfect gekoelde whisky

€ 21,90
Incl. btw
- +
In een glas met ijsklontjes verwatert de heerlijke whisky al snel en dat is zonde van de smaak. De Whisky Wedge is een glas dat de whisky laat afkoelen zonder dat de kostbare drank door het ijs waterig wordt. Een prachtig cadeau-idee voor de whiskyliefhebber!

Productbeschrijving

De meningen bij de whiskykenners zijn verdeeld. Schotse whisky's dien je bij kamertemperatuur te drinken en Amerikaanse soorten zou je ook met ijs mogen koelen en zelfs verdunnen. Hoe het ook zij, wie graag een koel glas whisky drinkt zal bijzonder in zijn of haar nopjes zijn met deze coole Whisky Wedge.

Dit is zo'n praktisch en geniaal cadeau waarbij je denkt „hoe kom je op het idee?” In de Whisky Wedge bestaat de diagonale helft van het glas uit ijs. Giet je in de andere helft van het glas de whisky, dan smelt het ijs aanzienlijk langzamer dan bij normale ijskontjes. Hierdoor behoudt de whisky zijn volle smaak. Daarnaast is het een bijzonder fraai gezicht om de goudkleurige vloeistof min of meer als driehoek in het glas te zien staan.

De gebruiksaanwijzing is bijzonder eenvoudig. Dit tumbler glas wordt geleverd met een driehoekig vormpje van silicone. Je zet de vorm in het glas, vult deze van boven met water en dan plaats je het glas minimaal vier uur in het vriesvak. Na het bevriezen haal je de vorm uit het glas. Er blijft een schuine ijslaag in het glas achter. Nu schenk je de whisky in en dan is het genieten geblazen! Een origineel cadeau-idee voor de genietende whisky-liefhebber.

Productdetails

  • Tumbler whiskyglas 
  • Vorm van gladde silicone
  • Afmetingen: 14 cm x 9 cm x 9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-04-25T22:05:40+00:00