Contact

Whisky glazen hart met graveren

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Wie heeft er voor gekozen whisky aan zijn favoriete drankje, die zal blij zijn met de stijlvolle glas dat hier kan worden gepersonaliseerd! De klassieke drank wordt vaak genoten bij speciale gelegenheden of voor mannen 's avonds en het glas is een prachtig geschenk voor dergelijke gelegenheden. Een mooie gift voor echte heren!

* Verplichte velden

€ 12,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Whiskey - de drank van de heren! De fijne wijn, niet iedereen houdt, maar die klassieke drank die van hem houdt vond. Maak een groot genoegen van een gentleman en presenteren een gepersonaliseerde glas voor zijn favoriete drankje. Met een van onze prachtige ontwerpen en de naam van de kenner het glas een grote, gepersonaliseerde geschenk dat straalt klasse en elegantie!

Ook voor de volgende mannen of poker 's nachts je kon nog maken zijn persoonlijke glas whisky elke gast. Als cadeau voor verjaardagen, feesten of diner, de elegante gift waardeert ook een geweldig idee dat elke klassieke partij gunst: Geef uw favoriete whisky maar gelijk in een set met de bijpassende glazen! De whisky glas met gravure is de perfecte aanvulling voor elk huis bar en een prachtige verjaardag of kerstcadeau voor de liefhebbers van de drank met karakter!

Productdetails

Whiskey glas met graveren

Design: hart
gepersonaliseerd met namen en een aantal vintage (Gelieve geen speciale tekens!)
voor glas:
vaste bodem (2 cm)
Afmetingen: hoogte 9 cm, diameter 8 cm
Opmerking: Door een bijzondere bereidingswijze, de bodem van het glas een lichte bult. Dit is onvermijdelijk en geen productiefout.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T01:07:41+00:00