Contact

Wenskaarten doe-het-zelf-set

€ 33,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Kaarten per post sturen is weer helemaal in! Maak je eigen wenskaarten voor vrienden en familieleden, dat is wel zo leuk en origineel. Met 4 stempels en een tweekleurig stempelkussen plus vele kaarten en enveloppen is dit een leuk geschenk voor de creatieve knutselaar!

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie een zelfgemaakte kaart ontvangt, weet dat de afzender extra moeite heeft gedaan om iets moois te maken. Immers, er zijn heel veel kant-en-klaar-wenskaarten te koop, maar die zijn niet zo persoonlijk en origineel als een zelfgemaakte kaart. Met deze handige doe-het-zelf-set is het maken van originele en unieke wenskaarten een fluitje van een cent. Het belangrijkste onderdeel vormen de stempels. Er worden maar liefst vier verschillende met siliconen overtrokken stempelvormen meegeleverd, die je dan met het tweekleurige stempelkussen kunt gebruiken. Kies uit de leuke teksten „you are“, „have a happy“, „wishing you“ of „with love“ en creëer vervolgens je eigen kunstwerken voor vrienden of familie.

De 8 kaarten met enveloppe hebben een rustiek karakter en passen daardoor perfect bij het liefdevolle, nostalgische design van het tweekleurige stempelkussen. Heb je eventueel nog glitter in huis en een velletje met leuke stickers? Zorg dan met de nodige fantasie en creativiteit voor de finishing touch. Natuurlijk kun je ook zelf nog teksten op de kaart zetten en het geheel daarmee nog persoonlijker maken. De doe-het-zelf-set voor het maken van prachtige wenskaarten is een origineel cadeau om zelf in huis te hebben maar kan evengoed als fraai cadeau worden weggegeven.

Productdetails

  • Inhoud:
    • 1 stempel (hout)
    • 4 stempelvormen (silicone)
    • 2 stempelkussens (2 kleuren)
    • 8 kaarten met enveloppe
  • Afmeting: 27 x 22,5 x 7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-11-24T18:35:15+00:00