Contact
Contact

Wellness arrangement - Paal

€ 99,00
Incl. btw
- +
Het wellness arrangement in het Belgische Paal is een genot voor lichaam en geest. Drie uur lang genieten in de beroemde barrelsauna in de vorm van een ton. Deze is voorzien van een houtkachel. Daarnaast hoort ook de jacuzzi tipi erbij, net als de badjassen en een fles bubbels! Een stress afbouwende en vooral ontspannen belevenis.
pin delete 5.216700
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Het wellness arrangement in het Belgische Paal (deelgemeente Beringen) is een weldaad voor het lichaam. Alleen al de barrelsauna met houtkachel is een bijzonder comfortabele sauna-ervaring. Door de ronde vorm is de luchtcirculatie optimaal. De hoeveelheid hout in de houtkachel bepaalt de temperatuur. Daarnaast zorgt de jacuzzi tipi voor ontspannende bubbels. Heerlijk om hier gewoon in te zitten en niets te hoeven doen.

Nog meer bubbels zitten er in de fles die bij dit arrangement hoort. Een glas bubbels is een passend drankje als het erom gaat te ontspannen en je op je gemak te voelen. Als je dan ook nog een badjas van het huis ter beschikking hebt, dat is dit wellness arrangement een paradijselijke ervaring. Heerlijk niets anders doen dan van de warmte in de sauna en de prikkelende bubbels in de jacuzzi te genieten. Dat zijn momenten om echt even heerlijk de boel de boel te laten.

De barrelsauna staat niet in een groot wellnesscentrum, maar buiten op het terrein van een luxe B&B, net de als jacuzzi. Dat zorgt voor een persoonlijke sfeer die je in grote wellnesscentra niet tegenkomt. De gastvrouw van de B&B staat altijd klaar voor vragen en uitleg om zo van dit wellness arrangement in Paal tot een onvergetelijke belevenis te maken. Ook als cadeau-idee is dit arrangement buitengewoon goed geschikt.

Productdetails

 • Glamping wellness in Paal
 • 3 uur barrelsauna (met houtkachel)
 • Jacuzzi tip
 • Badjassen
 • Fles bubbels
 • Duur: 3 uur 
 • Geldig voor 2 personen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-01-17T23:42:51+00:00