Contact

Waterventilator

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Is het een ventilator? Is het een waterspray? Of misschien toch gewoon Superman? Ach, laten we er geen doekjes om winden: het is een ventilator en waterspray in één. Met deze slimme combinatie is een welkome verfrissing tijdens hete zomerdagen zo geregeld. Een cool cadeautje!

Other customers bought

Productbeschrijving

Zoek je een cadeautje voor iemand die niet zo houdt van hitte? Dan is dit geschenk zeker een coole verrassing. Dit is namelijk een waterspray en ventilator in één, zo zorg je voor een dubbele verkoeling, die je door elke hittegolf heen helpt.

Ook tijdens concerten en festivals, waar de op elkaar gepakte en feestende massa mensen vaak voor de nodige warmte zorgen, is een apparaatje als dit een handig item om bij je te hebben. Een kleine klimaatregelaar op zakformaat!

De functies van dit handige apparaatje zijn tegelijkertijd of los in te zetten. Ga voor een verfrissend windje van de ventilator of een verkoelende waternevel in je gezicht. Of allebei natuurlijk, voor de echt hete uurtjes. Ook je kamerplanten kunnen met dit apparaatje even van een nodige douche worden voorzien. Zo hebben ze gelijk weer wat te drinken. Een multifunctioneel cadeautje dus!

Productdetails

  • Werkt op 2 AA-batterijen (niet meegeleverd)
  • Zacht ventilatorblad sluit verwondingen uit
  • Hoogte: ca. 29 cm
  • Materiaal: kunststof

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-01-29T09:53:07+00:00