Contact

Waterproof notitieblok

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Het klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar het bestaat echt: een notitieblok dat volledig waterproof is! Met dank aan het steenpapier waarvan dit notitieboekje is gemaakt kun je zelfs onder de douche of in de ergste regenbui nog een stukje schrijven. Zo hoef je je creatieve ideeën nooit te verliezen en kun je – weer of geen weer – altijd en overal je gedachtes opslaan.

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen heeft het vast weleens gehad. Je hebt een goed idee, voor een liedje, een stukje tekst of een tekening, voor een werkstuk dat je moet maken of een meubelstuk dat je wilt bouwen. Je denkt, goed idee, dat ga ik onthouden en als ik thuis ben ga ik ermee aan de slag.

Maar eenmaal thuis herinner je je enkel nog maar dat je een goed idee had. Welk idee dat precies was is net zo onbekend als de Canadese tante van je buurman van twintig jaar geleden. Jammer, want misschien was het wel het beste idee ooit!

Goede ideeën moet je dus altijd direct opschrijven. Maar wat als het regent of wanneer je net onder de douche staat? Geen nood! Dit waterproof notitieblok biedt uitkomst. Hierop kun je namelijk zelfs bij de meest nare stortbui nog schrijven en ook onder de douche laat hij het niet afweten. Een handig cadeautje voor creatievelingen die nooit meer een idee willen verliezen.

Productdetails

  • 80 pagina’s steenpapier
  • Waterproof, ontvlamt niet snel, niet korrelig
  • Voor het beste resultaat met een potlood gebruiken
  • Afmetingen: 15 × 10,5 × 1,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-17T16:11:02+00:00