Contact

Water Wow! - waterkleurboek (feeën)

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Bibiti-babiti-boo! Ja, wie in dit kleurboek aan de gang gaat, brengt magie tot leven. Gekleurd wordt er niet met een normale pen of potlood, maar met een waterstift. Het boek is overwegend in het roze dus als je een cadeautje voor een kleine fee of prinses zoekt, heb je het gevonden!

Other customers bought

Productbeschrijving

Assepoester, Doornroosje, Peter Pan: ze hebben een ding gemeen: het zijn verhalen waarin feeën voorkomen. Daar raken veel kleine meisjes nooit over uitgepraat. Veel jongedames dromen nu eenmaal van prinsessenjurken en magische krachten. Dit boekje staat vol goede feeën en hoe leuk is het om deze magische wezens in te kleuren?

In dit boek kunnen kinderen de feeën zelf tot leven brengen door te kleuren met de waterpen. Kinderen zullen versteld staan van het moois dat zij zelf tevoorschijn toveren. Als die kleine uren zoet is, heb jij ook even relaxtijd en geen last van geknoei met verf en kleuren!

Als het water is opgedroogd, verdwijnt al het getekende weer als sneeuw voor de zon en kan alles opnieuw ingekleurd worden. Een superleuk cadeau voor kleine liefhebbers van feeën die zelf ook graag een beetje magie in handen hebben!

Productdetails

  • Vier kleurplaten met afbeeldingen van feeën en navulbare waterstift 
  • Witte bladzijden hebben dunne lijntjes waarop getekend kan worden. De kleuren komen tevoorschijn als ze met vocht in aanraking komen 
  • Navulbare waterstift 
  • Ingebonden met een spiraal 
  • Afmetingen: 2 x 17,5 x 25,1 cm 
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-10-01T17:42:55+00:00