Contact

Water Wow! - waterkleurboek (dieren)

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zijn je kinderen dol op kleuren maar word jij minder vrolijk van het geklieder dat daar altijd bij komt kijken? Neem dit fijne waterkleurboek! Hiermee kunnen kinderen lekker kleuren zonder gedoe met verf en spatten naderhand.  Het kleurboek is alleen te gebruiken met de bijgeleverde waterstift voor uren speelplezier. Laat de dieren tot leven komen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Alle eendjes zwemmen in het water- faldaralderiere. Dit liedje kent jouw kind vast ook en laat dit nu helemaal van toepassing zijn op dit cadeau: een waterkleurboek met dieren in de hoofdrol! Dat werkt exact zoals het er staat: in dit kleurboekje komt er geen echte pen of echt potlood aan te pas, want het reageert alleen maar op water.

Door je kinderen te laten kleuren met de bijgeleverde pen komen de kleuren tot leven. Dieren van de kinderboerderij, papagaaitje leef je nog en de labrador van de overkant – superleuk! Als alles eenmaal is ingekleurd en opgedroogd, dan verdwijnt de tekening langzaam weer. Je kind kan dus naar hartelust kleuren en zal zich verbazen dat alles weer grijs wordt.

Wie weet huist er wel een kleine Van Gogh in je kids – je kunt niet vroeg genoeg beginnen met ontdekken. Met deze vier kleurplaten zullen de kinderen zich in elk geval niet vervelen. Dit is een ideaal cadeau voor op vakantie of om te geven voor een verjaardag of een schoolprestatie. 

Productdetails

  • Vier kleurplaten met afbeeldingen van dieren en navulbare waterstift
  • Witte bladzijden hebben dunne lijntjes waarop getekend kan worden. De kleuren komen tevoorschijn als ze met vocht in aanraking komen
  • Navulbare waterstift 
  • Ingebonden met een spiraal
  • Afmetingen: 2 x 17,5 x 25,1 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-28T12:42:07+00:00