Contact

Water Wow! - waterkleurboek (auto's)

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een kleurboek dat niet reageert op de strepen van een potlood? Juist ja, dit is niet zomaar een kleurboek. Vul de pen met water en laat je kinderen lekker hun gaan gang. Dit bijzondere kleurboek is vooral leuk voor kinderen die gek zijn op alles wat rijdt. Neem het mee voor op vakantie of doe het cadeau voor een kinderverjaardag of Sinterklaas!

Other customers bought

Productbeschrijving

Is dit even supercool: eindeloos kleuren, maar dan niet met een saai potlood. Huh, hoe kleur je dan? In dit geval met een ‘waterpen’. Vul de bijgeleverde pen met water, laat je kleintje de gang gaan en hij/zij ondekt de wondere wereld der auto’s. In tegenstelling tot bij gewone kleurplaten is het nu eens niet einde verhaal als de plaat helemaal ingekleurd is. Zodra de tekening droogt, vervagen de kleuren namelijk weer, dus de kids mogen nog een keer. Zo zijn ze uren zoet!

Dit leuke tekenboek voor de kleintjes zorgt voor extra veel plezier. Het is ideaal voor op reis met de auto, of een lekker dagje aan het strand als papa en mama ook even achterover willen leunen of lekker willen lezen. Kleintjes ontdekken de wereld en verbazen zich over de kleinste dingen die voor volwassenen vanzelfsprekend zijn.

Bij dit kleurboek komen de kleuren vanzelf tevoorschijn wanneer het papier in aanraking komt met water. Dat is natuurlijk een bijzondere verrassing. Bovendien heb je hiervan geen rommel! Dit cadeau zorgt naar alle waarschijnlijkheid dus voor een hoop blije gezichten, en als je kinderen blij zijn – ben jij het ook!

Productdetails

  • Vier kleurplaten met afbeeldingen van voertuigen en navulbare waterstift
  • Witte bladzijden hebben dunne lijntjes waarop getekend kan worden. De kleuren komen tevoorschijn als ze met vocht in aanraking komen
  • Navulbare waterstift 
  • Ingebonden met een spiraal
  • Afmetingen: 2 x 17,5 x 25,1 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-09-27T06:42:47+00:00