Hulp nodig?

SALE - Slechts 7 dagen tot 29.01.2018. Zolang de voorraad strekt, met kortingen tot wel 80%!

Meer afbeeldingen

Voetafdruk gipsset om op te hangen

OP VOORRAAD

Of je het nu in de woonkamer, in de babykamer of de slaapkamer wilt ophangen. Deze gipsset maakt het mogelijk om een voetafdruk van je kind te maken, zodat je altijd kunt herinneren hoe klein die lieve voetjes waren. Want de tijd gaat snel, en die babytijd kun je op deze manier extra goed herinneren.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
€ 15,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren1
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Productbeschrijving

Details

Het ideale cadeau voor de trotse ouders van een pasgeboren kleine baby. Een tijd die nooit meer zomaar terugkomt, die zo snel voorbij gaat, dat je misschien snel zult vergeten hoe klein je lieve kleine meid of jongen is. Een bijzondere manier om dat voor altijd vast te leggen krijg je met deze gipsafdrukset. Het materiaal droogt in de lucht en hoeft dus niet gebakken worden of op een speciale manier gemixt worden.

Totaal gemaakt van stoffen die niet giftig zijn, dus heel erg geschikt om te gebruiken voor kleine kinderen. Een hele handige en eenvoudige manier dus om een herinnering te krijgen voor altijd. Met een mooi lintje om op te hangen, in de kleuren blauw, roze en wit, naar eigen voorkeur. Een mooie manier om je kleine babyvoetje voor altijd te kunnen herinneren. Een mooi cadeautje om mee te brengen bij de geboorte van je kleinkind of de baby van een van je goede vrienden. Een prachtig en persoonlijk cadeautje waar iedereen heel erg blij mee zal zijn. Inclusief gereedschap om het in de mooie vorm te krijgen en een klein gaatje te maken om het makkelijk op te kunnen hangen.

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^2018-01-19T19:25:08+00:00