Contact

Vliegen en overnachting - Teuge

€ 275,00
Incl. btw
- +
Wakker worden in het sfeervolle overnachtingshotel “De Slaapfabriek” op vliegveld Teuge, ontbijten en dan 15 minuten met z'n tweeën genieten van een prachtige rondvlucht. De toegangskaarten voor Nationaal Park de Hoge Veluwe vormen de finishing touch voor een opwindende, ontspannen en vooral unieke belevenis op de grond en in de lucht.
pin delete 6.047600
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Tien wereldsteden zoals Los Angeles, Sydney, New York of Hong Kong vormen het thema van de hotelkamers in het fraaie overnachtingshotel van vliegveld Teuge. Hier brengen de twee deelnemers aan dit onvergetelijke arrangement allereerst hun nacht door. Na een smakelijk ontbijt wachten de vlieger en het vliegtuig al op de nieuwe passagiers. Nu volgt een kwartier lang genieten, want Paleis Het Loo, de Veluwe en Hanzestad Deventer zien er vanuit vogelperspectief bijzonder fraai uit. Wellicht is ook het Nationaal Park de Hoge Veluwe al te zien, de plek waar het volgende onderdeel van het arrangement zich afspeelt.

Het is een dag waarop twee natuurelementen een grote rol spelen, want de lucht maakt plaats voor de aarde in de Hoge Veluwe. De witte huurfietsen, waar de bezoekers gratis gebruik van kunnen maken, zijn ideaal om kennis te maken met het bijzondere natuurgebied in de provincie Gelderland. Natuurlijk is de Hoge Veluwe ook ideaal voor prachtige wandelingen geschikt. Kunstliefhebbers bezoeken het wereldberoemde Kröller-Müller Museum, ook al is de toegang geen onderdeel van het arrangement. Meerdere belevenissen op één dag, hoog in de lucht en op de zandgronden van de Veluwe, maken dit arrangement zo geliefd. Een leuk cadeau-idee voor familie, kennissen of om jezelf een keertje te schenken!

Productdetails

 • Overnachting/ontbijt 2 pers. in een hotel
 • 15 min. rondvlucht 2 personen vanaf vliegveld Teuge
 • 2 toegangskaarten Nationaal Park de Hoge Veluwe

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-03-19T18:31:41+00:00