Contact
Contact

Vis spa voor handen en voeten - Beverwijk

€ 59,95
Incl. btw
- +
Jouw voeten verdienen alleen het beste! Juist als je een problematische huid hebt of een huidaandoening (zoals psoriasis of eczeem) is het belangrijk de huid goed te verzorgen. Met behulp van de Garra Rufa visjes zal jouw huid weer helemaal gezond worden. Ook als je geen huidaandoening hebt, is deze behandeling heerlijk. Kom tot rust, ontspan en verzorg tegelijkertijd je voeten!
pin delete 4.679300
info icon Bekijk voorbeeld
 • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
 • Perfect als last-minute cadeau
 • 30 dagen gratis retourneren
 • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

 • Bon kopen
 • Bon inwisselen
 • Datum reserveren
 • Bon printen

Productbeschrijving

Door bijvoorbeeld temperatuurwisselingen of andere externe factoren kan de huid van de voeten of de handen soms droog worden of geïrriteerd raken. Sommige mensen hebben bovendien last van bepaalde huidaandoeningen, waardoor het belangrijk is de huid goed te verzorgen. Dus laat de dode huidencellen verwijderen tijdens een Fish Spa behandeling in Beverwijk.

Deze sessie duurt 30 minuten en is een heerlijke ontspannende behandeling waarbij de huid als het ware een intensieve peeling krijgt. Verwen de handen en voeten eens! Allereerst word je ontvangen door het vriendelijke personeel en krijg je uitleg over de behandeling en de eigenschappen van de Garra Rufa vissen. Daarna vindt een reinigingsritueel van handen en voeten plaats. Daarna worden de handen en voeten door de visjes heerlijk verzorgd. De dode huidcellen worden verwijderd op een hele ontspannende manier. Na de fish spa behandeling krijg je een hand- en voetverzorging met een voedende crème. Na de heerlijke behandeling krijg je nog een kopje koffie of thee naar wens. Deze sessie is niet alleen heel goed voor de huid, maar ook nog eens een unieke ervaring. Het is een heerlijke belevenis voor een vriendinnendag of een moeder- dochteruitje. Laat je heerlijk verwennen door deze grappige visjes!

Productdetails

 • Heerlijke hand- en voet Fish Spa behandeling
 • Tijdsduur: 30 minuten
 • Met reinigingsritueel en nabehandeling

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-01-17T23:28:34+00:00