Contact

Vintage houten schild "Parijs/London"

Vanaf € 14,90
Incl. btw
- +
Mateloos populair en in alle soorten en maten: deze vintage houten schildjes. Leuk om naar te kijken en dus overal op te hangen. Deze van Parijs of London zou zo al jaren oud kunnen zijn - terug naar de tijd dat er nog niet eens auto's reden en we nog nooit van de telefoon gehoord hadden. Breng wat nostalgie in je interieur, of in dat van iemand anders: vintage is altijd goed.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit zou toch zo een erfstuk kunnen zijn? Deze schildjes zouden zo uit de oude opbergkist van oma en opa kunnen komen. Het hout ziet er in ieder geval uit alsof het al jaren oud is. Schijn bedriegt, want deze schattige vintage schildjes zijn hagelnieuw en vintage bewerkt. Zo makkelijk is het tegenwoordig dus om de nostalgie in huis te halen.

Deze schildjes zijn de laatste jaren erg populair en daarom in allerlei prentjes en afmetingen te verkrijgen. Maar mocht je nu heel graag een beetje Parijs of London in huis willen halen, dan kan dat. En daarvoor hoef je niet perse op reis – het mag natuurlijk wel. Deze lieflijke vintage schildjes doen het goed in ieder huishouden en zijn zowel leuk om jezelf te schenken alsook vrienden cadeau te doen. Vooral als je iemand kent die een speciale band heeft met een van de steden, of Parijs én London natuurlijk. Zo toon je extra interesse en ze hebben nog een mooi accessoire voor aan de muur ook. Of het nu in de gang, keuken, woonkamer of slaapkamer terecht komt, droom lekker weg naar Frankrijk of Engeland. Wie weet krijg je inspiratie voor een volgende stedentrip of je blijft er gewoon lekker thuis van genieten. Glaasje rode wijn en een kaasje erbij, of een biertje met een visje. Harstikke leuk om in de stemming te komen. Je kan natuurlijk ook voor allebei gaan en ze naast elkaar hangen, helpt misschien wel mee in de keuze tussen Parijs of London.

Twee compleet verschillende steden, maar allebei leuk aan de muur. De indrukwekkende Big Ben met The Houses of Parliament of de Eiffeltoren met de Arc de Triomphe. Appels met peren vergelijken, maar je hebt nog tijd genoeg om de steden te bezoeken. Eerst genieten van deze vintage schildjes.

Productdetails

  • In 2 uitvoeringen
  • ca. 57 x 38 cm

Productdetails

  • In 2 uitvoeringen
  • ca. 57 x 38 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-01T19:37:22+00:00