Hulp nodig?

Meer afbeeldingen

OP VOORRAAD

Niet alleen in de virtuele wereld betekent een duim omhoog dat je iets top vindt, maar ook in het echte leven. Tijdens het drinken van een kopje koffie kan je iedereen laten weten wat jij ervan vindt, zonder dat je er iets bij zegt. Een feest der herkenning! Het laat in ieder geval zien, dat je een echte koffieliefhebber bent. Bovendien een perfect cadeau voor alle die niet alleen virtueel willen laten weten wat ze ergens van denken. Een praktisch cadeau voor een collega!

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

€ 8,50
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Productbeschrijving

Details

Een heerlijk kopje koffie 's ochtends is bijna onmisbaar voor iedereen en helemaal voor mensen die maar moeilijk wakker kunnen worden. Met deze „Vind ik leuk“-koffiebeker laat je overduidelijk weten, hoe zeer je een warme kop koffie op waarde schat. Stuur nu een analoog vriendschapsverzoek aan je lievelingsdrank en laat je omgeving zien hoe belangrijk een kopje koffie voor jou is. Iedereen in je omgeving weet wat de duim omhoog op sociale netwerken betekent en zal de boodschap zonder problemen begrijpen. Daarnaast helpt deze mok je communiceren als je 's ochtends nog niet helemaal wakker bent. Vind je iets leuk? Gewoon even de mok omhoog houden! Wil je nog een kopje koffie op kantoor? Even de beker aan je collega's laten zien! Iedereen zal aan een duim genoeg hebben om je te begrijpen.

Het blauwe symbool voor „vind ik leuk“ is voor iedereen herkenbaar en daarom een echte blikvanger thuis of op het werk. De witte mok met charmante en originele blauwe duim is een grappige accesoire voor koffiedrinkers en internetliefhebbers. Door de herkenbaarheid is het een perfect cadeau voor iedereen die zich veel en graag op sociale netwerken bevindt. En natuurlijk is het een uitstekend geschenk voor gepassioneerde koffiedrinkers!

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
^2018-06-22T09:07:44+00:00