Contact

Vaas "Vijver"

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Dit is een welgevormde vaas met veel aandacht voor detail en een prachtig cadeau om te geven! De mooi vormgegeven keramische vaas heeft vissen aan de zijkant terwijl bovenop een figuurtje naar al dat moois kijkt. Het is bijna een klein, idyllisch meer uit een sprookje in de vorm van een vaas. Deze stijlvolle vaas is een leuk cadeau en mooie blinkvanger passend bij veel inrichtingen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze vaas is biedt niet alleen een mooie plek voor verse bloemen, dit designobject is op zichzelf al een blikvanger. Rozen en tulpen komen het beste tot hun recht in een unieke vaas die hun schoonheid evenaart. Zo ruiken ze niet alleen geweldig, hun schoonheid komt nog beter tot zijn recht met deze vaas. Vele Nederlanders zullen het hiermee eens zijn: bloemen zijn altijd welkom in huis. Hoe meer, hoe beter.

Het ontwerp doet denken aan een idyllisch meertje, waarin een vrouw uitkijkt over de rand naar wat er allemaal voorbij zwemt. In de diepte ravotten vissen, ongestoord door enige toeschouwers. De vaas plus ornamenten heeft een doorsnee van 9 cm en hoogte van 22 cm, dus hoog genoeg om een flink bos bloemen te omvatten.

Een mooi cadeau voor liefhebbers van woonaccessoires en verse bloemen. Deze bijzondere vaas is een geschikt cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een trouwdag van je ouders of vrienden die gaan samenwonen. Een stijlvol cadeau waar de ontvanger nog jaren plezier van heeft.

Productdetails

Vaas "Vijver"

  • Afmetingen: Hoogte 22 cm, Diameter: 9 cm
  • Materiaal: porselein, van binnen geglazuurd, buitenkant ongeglazuurd
  • Met opdruk en ornamenten gemaakt van porselein

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-10-21T09:44:44+00:00