Contact

USB-Stick "Miriam" - 16 GB incl. kabel

€ 36,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Deze leuke Miriam wil je vanaf nu nooit meer kwijt. Een vrouw die nooit iets vergeet. Haar geheugen is ijzersterk! Je wil je iets weten wat zij weet, dan steek je haar eenvoudigweg in je computer en ze geeft al haar geheimen voor je bloot! Grappig en leuk cadeautje dat ook nog eens heel erg handig is!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is altijd een probleem. Gegevens zo opslaan dat je ze niet meer vergeet. Want iedereen is wel eens vergeetachtig, dus dan heb je het liefst iemand bij je die alles voor je kan onthouden. En daarom is er deze handige assistente genaamd ''Miriam''. Zij onthoudt alles en om je gegevens op te vragen hoef je haar alleen maar even lief aan te kijken. Doe haar rokje omhoog en ze zal alles prijsgeven. Ze past in alle USB-aansluitingen, zelfs de hele kleine aansluitingen door de bijgeleverde verlengsnoertje. Een super handige USB-stick waar maar liefst 16 GB op past.

Een super assistente die je vanaf nu altijd bij je wilt hebben. Want of het die presentatie is, of dat ene document, zij heeft alles handig bij elkaar. Zelfs muziek en films kun je haar vragen voor je mee te nemen. Niets is haar vreemd. En het mooie is, van buiten zal niemand verwachten dat ze zo veel geheimen met zich mee draagt! Geweldig cadeautje, om wat kleur en lieflijkheid op je bureau te brengen. Miriam heeft een ijzersterk geheugen. Mooi toch! Een leuk cadeautje voor iedereen die zelf wel eens wat vergeet.

Productdetails

  • USB 2.0
  • 16 GB vrije ruimte voor data
  • Incl. verlengsnoer (15 cm)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T09:32:24+00:00