Contact

Fotolijn met magneten

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Een minimalistisch design typeert deze universele fotolijn om foto's, kaarten en andere spullen op aan te brengen. De 6 magneten houden alles stevig vast. Een modern cadeau-idee voor hem of haar.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Er zijn talloze mogelijkheden om foto's of ansichtkaarten in de woonkamer onder te brengen. Een moderne oplossing is deze fotolijn met magneten. Hij neemt nauwelijks ruimte in beslag en bezorgt de foto's, kaarten of concerttickets een mooi plekje. De metalen lijn is eerder een kabel, die eenvoudig opgehangen kan worden om hem vervolgens tot een persoonlijk decoratiestuk om te toveren.

De stevige, zilverkleurige magneten passen niet alleen op foto's, maar ook op kaarten, brieven, souvenirs, notitiebriefjes en tal van andere documenten. Dat betekent dat je bij de fotolijn je fantasie de vrije loop kunt laten. Je kun kiezen uit een strak design met zes imponerende zwart-wit foto's of juist een bonte variant met bioscoopkaartjes, een metrokaartje uit Parijs of een ansichtkaart met de Eiffeltoren.

Als cadeau-idee is de fotolijn ideaal, want je kunt zelf al een paar suggesties aanleveren. De ontvanger kan vervolgens zelf altijd bepalen wat hij of zij in de kamer wil ophangen. De magneten kunnen op iedere plek worden bevestigd, zodat je ook zelf bepaalt op welke afstand de kaarten of foto's van elkaar komen te hangen. Een verrassend cadeau voor een nieuwe woning, voor de keuken in de woongroep of als decoratief accessoire in een badkamer.

Productdetails

  • Fotolijn van staalkabel met een metalen gewichtje
  • Lengte 200 cm
  • 6 vrij te plaatsen magneten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T02:21:39+00:00