Contact

Ultradunne LED-zaklamp

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Deze ultradunne mini-zaklamp is ideaal voor op reis, op de camping of gewoon thuis. Hij is klein maar geeft fel licht en is bovendien van een sterke magneet voorzien. Daardoor hang je hem net zo gemakkelijk aan de koelkastdeur als aan de metalen stok van de tent op de camping. Een groot gemak in miniformaat. Een leuk cadeautje voor iemand die je nog iets wilde geven voor bewezen diensten.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Ook al is de koffer propvol en is ook in de rugzak geen plek meer voor een normale zaklamp, deze ultradunne zaklamp past er altijd nog wel bij. Hij is namelijk slechts 5 millimeter dik! Met de LED-lamp erin is deze mini-zaklamp altijd een handige hulp als er bijvoorbeeld in de auto geld uit je portemonnee is gevallen. Met de ultradunne zaklamp kun je alles goed bekijken. Of als je 's nachts in de donkere tent wilt opstaan, dan is dit ultradunne accessoire een handige hulp.

In huis is het altijd handig een ultradunne zaklamp aan de koelkast te hebben hangen. Je kunt er bijvoorbeeld mee onder de bank kijken als je die ene belangrijke sleutel zoekt of hem gebruiken om bij te schijnen als de stoppen zijn doorgeslagen en de woning opeens stikdonker is. Hij past ook perfect in iedere gereedschapskist of op het magnetische planbord.

De ultradunne zaklamp is een gadget dat je de buurman cadeau kunt doen als hij weer eens heeft geholpen de accu van je auto op te laden of als je de ladder mocht lenen. Natuurlijk is het ook een leuk cadeau om jezelf eens te schenken, zodat je in de auto altijd een lampje in de buurt hebt om bijvoorbeeld in de achterbak naar het muntje voor het winkelwagentje te zoeken.

Productdetails

  • Ideaal bij kamperen, op reis, in de auto of thuis
  • Fel brandend LED-lampje
  • Superdun (5 mm)
  • Magnetische achterkant
  • Batterij wordt meegeleverd, niet vervangbaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T02:09:28+00:00