Contact

Uitschuifbare ruggenkrabber

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Weer jeuk op je rug en weer net op die plek waar je niet bij kan? Deze uitschuifbare ruggenkrabber is een handig cadeau dat voor ontspanning zorgt en korte metten maakt met jeuk op de rug. Een simpel maar wel bijzonder dankbaar cadeau-idee.

Other customers bought

Productbeschrijving

Even snel en onopvallend met je rug tegen een boom wrijven of tegen de hoek van de commode. Het zijn vaste gewoontes voor degenen die vaker jeuk op hun rug hebben. Er zijn ook mensen die gebruik maken van een liniaal of zelf opschepbestek uit de keuken inzetten. De uitschuifbare ruggenkrabber is weliswaar een eenvoudig cadeau, maar hoe luidt ook alweer het aloude gezegde? Inderdaad, eenvoud siert de mens en dat is in dit geval helemaal waar. Daarbij is deze ruggenkrabber weliswaar eenvoudig van vorm, maar het design mag zeker modern worden genoemd. Daarom is het ook een voorwerp dat het daglicht goed verdraagt en niet ergens in het geheim moet wachten om in gebruik te worden genomen.

De handige telescoopfunctie brengt de krabber precies op de plek waar het jeukt. Voor plekken op de onderrug wordt de jeukverwijderaar verder uitgetrokken dan bij jeuk op de bovenrug en dat is ergonomisch gezien een groot voordeel. Je hoeft geen ongezonde bewegingen te maken. Wie eenmaal het genot van deze eerste hulp bij jeuk heeft ervaren, kan niet meer zonder. Alleen al het idee deze uitschuifbare ruggenkrabber in huis te hebben is bijna net zo rustgevend als het moment nadat je er gebruik van hebt gemaakt. Een origineel cadeau voor een goede vriend en eveneens praktisch om zelf in huis te hebben.

Productdetails

  • Lengte (minimaal): 25 cm
  • Lengte (maximaal): 52 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-10T04:13:42+00:00