Contact

Toiletpapier "Emergency"

€ 4,90
Incl. btw
- +
Niets zo erg, nou ja- in het geval van hoge nood- als een toilet zonder toiletpapier! Je liep al met zo'n drukkend gevoel rond, door het dolle heen dat je een toilet had gevonden en daar zit je dan. En nu? Dit gaat je vanaf nu niet meer overkomen met deze toiletrol. Deze wordt niet zomaar gebruikt, maar is echt voor noodgevallen. Ook al is het maar een toiletrol, op het moment dat je 'm nodig hebt kan het voelen alsof je leven gered is. Goed cadeautje dus.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat risico nemen is nooit verkeerd, maar als het op bepaalde situaties aankomt kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Neem nu een situatie waarin je 'hoge nood' hebt. Je loopt ergens en ineens bekruipt je het nare gevoel dat je naar het toilet moet. En niet over een uurtje, maar direct. Dat nare gevoel in je maag valt niet te negeren en je spoed je naar het toilet. Zó blij ontdoe je je van je kleding en plof je neer. Och wat fijn. Maar na de opluchting volgt de angst als je naar rechts grijpt: niet, het toiletpapier is op.

Tja, jij bent natuurlijk niet de enige vandaag. Als het nu om een plasje gaat, is het nog enigszins te overzien, maar ook niet fris. In het geval van een 'nummer 2' wordt het een regelrecht gevalletje paniek. En wat is er op zo'n moment fijner dan deze rol te zien staan? Een echte toiletrol voor noodgevallen die niet zomaar aan de houder hangt, maar ingezet wordt voor dit soort momenten. Het is net echt, net een brandslang, alsof je het glas in moet tikken. Gelukkig hoef je die moeite voor deze rol niet te doen. Deze redder in nood haal je gewoon uit de verpakking en hops, kind kan de was doen. Kun je je de opluchting voorstellen?

Dit is dus een uitermate geschikt cadeau voor iedereen in je omgeving. Het is altijd handig en hoge nood is iets wat een ieder, op elk moment kan overkomen. Dit is dus altijd goed en het is grappig, want niemand zal een toiletpapier als cadeautje verwachten. In eerste instantie zullen je vrienden denken: 'Wat geef jij nou?' - maar gooi er een leuke (voor jou waarschijnlijk iets minder) anekdote in en ze zijn dolblij met je cadeau. Je kan het aan iedereen geven en het zit nog leuk verpakt ook.

Productdetails

  • in vuurrode verpakking met transparante doorkijk
  • Lengte: ca. 24 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T20:57:49+00:00