Contact

Placemat-set "Mr. & Mrs."

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Samen eten wordt nog leuker met deze persoonlijke placemats! Je kunt ervoor kiezen dit cadeau te personalisren met de achternaam van de ontvangers, maar je kunt natuurlijk ook andere keuzes maken, zoals "Perfect", "Smith", "Independent", of wat dan ook bij het stel in kwestie past. De placemats zijn vrij te bedrukken, dus laat je creativiteit z'n gang gaan en maak van dit cadeau een unieke verrassing voor het pasgetrouwde paar of het bevriende koppel dat net is gaan samenwonen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze chique placemats zijn een cadeautje dat bij uitstek geschikt is voor liefdesparen. Of ze nu pasgetrouwd zijn, zijn gaan samenwonen of gewoon een leuke verrassing verdienen, met deze placemats kun je altijd aankomen.

Een romantisch etentje voor twee wordt met deze placemats nog mooier. De placemats kunnen onder de aanhef ´Mr. & Mrs.´ worden bedrukt met bijvoorbeeld een achternaam. Al kun je er natuurlijk ook allerlei andere dingen achter zetten, voor wie eens ludiek wil doen. De placemats zijn 44 x 28 cm groot en zijn uitgevoerd in zwart-grijs vilt, wat zorgt voor een zacht uiterlijk - dat past natuurlijk perfect bij de liefde.

De placemats passen vanwege de eenvoudige vormgeving perfect in een modern interieur. Zo is een stijlvolle eettafel met een persoonlijke noot in een handomdraai geregeld en blijft de tafel mooi schoon. Een leuk cadeau voor bevriende stellen!

Productdetails

  • Opdruk Mr. & Mrs.
  • Te personaliseren met eigen tekstopdruk
  • Materiaal: <100% polyester/li>
  • Grootte: ca. 44 x 28 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-05T23:30:44+00:00