Contact

Thee-ei “Hangover”

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

De kater… We hebben er allemaal weleens mee te maken gehad. Dan bedoelen we niet het huisdier, maar de ondragelijke ochtend na een uit de hand gelopen avondje stappen. Meestal kom je er wel overheen: wat water, fruit en een heerlijke kop warme thee doen wonderen. Bij het drinken van dat laatste blijk je opeens niet alleen te zijn, want wie hangt daar als een lamme tak in je glaasje? Jawel, het is je favoriete thee-ei! En zo te zien heeft hij het gisteravond nog net iets bonter gemaakt dan jij.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit thee-ei heeft het misschien niet door, maar iedereen vindt hem een beetje gek. Zoals hij over de rand van je glas gebogen ligt, nog half bezopen van de avond ervoor. Schaamteloos slaapt hij op het randje z’n roes uit.

Toch laat je hem lekker zitten want je vindt hem ook wel leuk en hij brengt tenminste je warme water lekker op smaak. Sterker nog, omdat je hem zelf hebt gevuld met de lekkerste thee zou je niet eens willen dat hij ergens anders zijn kater uitzit – ehhh, hangt.

“Eerst water, de rest komt later”, het is niet alleen een gouden regel bij een brandwond, maar ook bij de kater. Vul dit lamme thee-eitje met een heerlijke rooibos of earl grey en hang hem direct in het water. Zo herstelt hij van zijn kater en heb jij een heerlijke kop thee. Het mannetje is gemaakt van silicone en is 8,5 x 5 centimeter groot. Dit ludieke cadeautje is een accessoire dat zeker zal zorgen voor een lach, en een smakelijk kopje thee bovendien!

Productdetails

  • Theezeefje
  • Afmetingen: ca. 8,5 x 5,0 cm
  • Materiaal: silicone
  • Kan in de vaatwasmachine

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T02:59:38+00:00