Contact

Thee-ei "Bijtanken, alstublieft!"

€ 9,90
Incl. btw
- +
Bijtanken, alstublieft! Natuurlijk hebben we liever warme thee dan benzine of diesel in onze mok! In combinatie met jouw favoriete theesoort en dit thee-ei in de vorm van een tankpistool geniet je nu nog meer van een warme beker thee. Een grappige verrassing voor theeliefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Na een lange en drukke werkdag wil je vaak even spreekwoordelijk bijtanken. En hoe kan dat nu beter dan languit op de bank met een koekje en natuurlijke de onmisbare kop warme thee. Bij de vormgeving van dit thee-ei heeft men het woord „bijtanken“ wel heel letterlijk genomen. Met dit handige en grappige thee-ei wordt theedrinken dubbel zo leuk en ontspannend.

Want een normale thee-ei in je kopje hangen, dat kan iedereen wel en voegt niets extra's toe aan de dagelijkse kop thee. En helaas zorgen normale theezakjes die je in de supermarkt koopt meestal niet voor de beste verspreiding van de aroma's in vergelijking met losse thee. Losse thee zorgt nu eenmaal voor een veel smaakvollere warme drank. En zoals we al schreven, hebben wij een wel heel bijzonder thee-ei gevonden. Waarom zou je niet kiezen voor een thee-ei, waarmee je het woord „bijtanken“ heel letterlijk kunt nemen? Dit geweldig vormgegeven thee-ei heeft namelijk de vorm van een tankpistool, die je normaal gesproken alleen tegenkomt op het benzinestation. Maar zoals een auto benzine nodig hebt, zo hebben mensen soms een kopje warme thee nodig om weer genoeg energie te krijgen. Een leuk verjaardagscadeau voor je beste vriendin die zo van thee houdt en soms even bij moet komem van de alledaagse drukte. Iedereen kan nu onder het genot van een heerlijke thee even helemaal tot rust komen en energie tanken.

Productdetails

  • Thee-ei in origineel vulpistool-design
  • Makkelijk te openen en te vullen met losse thee
  • Materiaal: siliconen
  • Afmetingen: 11,5 x 10 x 5,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-12-03T14:33:13+00:00