Contact

Telescooplamp

€ 8,90
Incl. btw
- +
Een zaklamp is handig, maar soms komt het licht net niet op dat plekje waar je het nodig hebt. Kon je deze lamp maar verlengen en buigen… Of wacht: dat kan! Deze telescoopzaklamp kan worden verlengd tot zo’n 56 centimeter, waardoor je zelfs op de donkerste hoekjes een lichtje kunst schijnen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit cadeautje is niet gewoon een cool stukje speelgoed, het is een praktische hulp bij allerlei klusjes. Een slimme gadget van hoogwaardige kwaliteit, die regelmatig van pas zal komen. Met deze zaklamp blijven namelijk zelfs de donkerste hoekjes niet onbelicht.

De zaklamp is niet alleen een handige hulp bij het klussen maar kan ook prima functioneren als een metgezel voor spannende ontdekkingsreizen in het bos, op de camping of gewoon op zolder. Wat zal er om het volgende hoekje voor spannends zitten?

Dit cadeautje is voor kleine avonturiers en grote klusjesmannen. Een lichtgevend geschenk met zowel een speelse als een praktische functie. Leuk om te geven als kleinigheidje tussendoor, verjaardagscadeautje of wanneer iemand als hobby bankjutter is en graag kijkt wat er allemaal onder de bank ligt.

Productdetails

  • Uitschuifbaar
  • Met rubberen handvat
  • 3 heldere led-lampjes
  • Werkt op 4 LR44 batterijen (meegeleverd)
  • Afmetingen: 2,5 x 17,5 x 2 cm (uitgeschoven 2,5 x 56 x 2 cm)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T20:45:46+00:00