Contact

Tekstmarkers in pillen-design

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Heeft je creativiteit een boost nodig? Lekker brainstormen gaat makkelijker met deze handige tekstmarkers! Ze worden geleverd in een grappig design: de vorm van een pillendoos. Tien verschillende kleuren zorgen al snel voor een vrolijk pallet in je werkkamer. En je weet het: een vrolijke, ontspannen geest is een creatieve geest!

Other customers bought

Productbeschrijving

In hun bijzondere verpakking zien de eigenaardige Vitapens tekstmarkers er superleuk uit! Als je deze pillen cadeau krijgt, voel je je direct helemaal top, al is dat misschien een placebo-effect. De vorm van de markers is nogal ongebruikelijk, waardoor dit een echte toevoeging is aan je bureau!

Deze set is erg praktisch bij het studeren: even de belangrijke stukjes markeren en je kunt eenvoudig de highlights uit een tekst terugvinden. Leraren, studenten en scholieren zijn daarom erg blij met deze handige tekstmarkers. Ook op kantoor doen deze pillen het goed, ze zorgen zeker voor de nodige hilariteit. Wat een originele manier om je tekstmarkers op te bergen!

Als je een nieuwe dosis creativiteit kunt gebruiken zo halverwege de dag, doe dan eens een graai in deze pot met markers. Een cool cadeau met een excentriek design! Verras je dochter, zoon, kleinkind of neefjes en nichtjes met dit unieke bureau-accessoire.

Productdetails

  • 1 pillenpot met 10 tekstmarkers
  • Tekstmarkers passen in elke tas of zak. 
  • Materiaal: plastic 
  • Kleuren: Geel, oranje, rood, lila, blauw, groen, bruin, zwart. 
  • Let op: niet voor kinderen onder de 6 jaar.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-27T04:05:32+00:00