Contact

Tea-Bone – thee-ei met doodshoofd

€ 9,90
Incl. btw
- +
Laat de schedel 3 minuten trekken in kokend water. Haal vervolgens de schedel aan de gekruisde beenderen uit de beker, laat hem uitlekken en geniet van de romatische aroma van de vruchtenthee“. Zoals je merkt: dit thee-ei is niet zoals alle andere. Lief en schattig? Absoluut niet! Vooral echte die-hard thee-fans zweren bij dit thee-ei. Thee is niet alleen voor schattige meisjes!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kent de vooroordelen over theedrinkers vast wel. Theedrinkers houden namelijk van gehaakte en wollen dekens, dikke boeken, bloemetjesmotieven en pluizige pantoffels. Nou, dit vooroordeel kunnen wij op een wel hele bijzondere manier ontkrachten. Veel theedrinkerss zul je namelijk ook aantreffen op concerten van heavy-metal-bands of bij het clubhuis van de lokale motorbende. Hier wordt de thee waarschijnlijk vaak gecombineerd met een scheutje rum. En juist deze stoere jongens en coole meiden hebben ook een thee-ei nodig die helemaal past bij hun robuuste uiterlijk en gewoontes. Juist voor hen hebben wij het perfecte thee-ei gevonden!

Het ''Tea-Bone'' thee-ei past namelijk helemaal bij hun outfit en kapsels. Deze schedel maakt van een beker thee meteen een spannende warme drank. Van het siliconen doodshoofd kan je een deel van de schedel afnemen, waar je vervolgens de gewenste smaak losse thee in kunt doen. Ben jij ook zo'n metal-fan en past jouw Rooibos thee niet helemaal bij je uiterlijk? Daarover hoef je je met deze handige filter geen zorgen meer te maken. Welke thee je ook graag drinkt: het kan vanaf nu op een stoere manier. Bovendien laat het thee-ei losse thee ook nog eens beter smaken dan uit een filter. Natuurlijk mogen ook alle traditionele theedrinkers gebruik maken van deze Tea-Bone. De beenderen functioneren bovendien nog eens als handige grip, zodat je ei makkelijk uit de beker kan halen. Dit thee-ei zal jouw directe omgeving absoluut een beetje angstaanjagend en niemand zal nog durven jouw lievelings thee-ei zomaar te gebruiken. Stoer idee voor theedrinkers!

Productdetails

  • Met beenderen-grip en ketting
  • Van 100 % voedselveilige siliconen
  • Afmetingen: 6,3 x 6,3 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T12:51:21+00:00