Contact

Taartschep “Cinderella“ van Philippi

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze elegante taartschep verwijst naar het glazen muiltje uit het bekende sprookje van Assepoester, waarin het arme meisje op een bal haar schoen verliest. De taartschep is voorzien van een magnetische hak, die de look van de damesschoen helemaal afmaakt en ervoor zorgt dat je hem kunt ophangen aan een magneetstrip.

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb jij een vriendin die gefascineerd is door het romantische sprookje van Assepoester? Dan kun je haar dit praktische en stijlvolle cadeautje misschien geven. Toegegeven, met dit muiltje zal het koninkrijk niet worden gered en of je er de liefde van die ene knappe prins mee wint durven we ook niet stellig te beweren, maar dit elegante taartschepje van edelstaal is zeker weten een perfecte hulp in het huishouden.

De taartschep is vooral handig bij de allerleukste huishoudelijke taak die er is, namelijk het opscheppen van een heerlijk stukje taart. Het design van Philippi is ontworpen met het verhaal van Assepoester in gedachte, en is vormgegeven als een elegant muiltje. De taartschep is 21 centimeter lang en is uitgevoerd in glanzend edelstaal.

Extra leuk aan deze taartschep is dat er een magneetje in de hak zit, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgehangen aan een magneetstrip. Dankzij het gladde oppervlak is de taartschep makkelijk te reinigen, zodat Assepoester of haar prins bij het afwassen niet al te hard hoeft te werken.

Productdetails

  • Met magneetje in de hak
  • Lengte: 21 cm
  • Materiaal: edelstaal, magneet

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-11-26T16:37:46+00:00