Contact

Suikerpot met lepel

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Deze bijzondere porseleinen suikerpot met bijbehorende lepel wenst je een goedemorgen als je suiker voor je koffie of thee pakt. Op de suikerpot staat deze begroeting in meerdere talen afgedrukt. Dat is nog eens een goed begin van de dag! Geef de suikerpot cadeau aan vrienden, familie of collega's. Een mooi woonaccessoire passend bij een stijlvol en licht interieur.

Other customers bought

Productbeschrijving

Zowel voor koffie- en theeliefhebbers als voor fans van pannenkoeken en desserts: iedereen die suiker als basisvoedsel beschouwt zal blij zijn met deze suikerpot. De porseleinen suikerpot is een liefdevol cadeau dat bijdraagt aan een zoet begin van de dag. Je kan de suikerpot ook gebruiken voor bijvoorbeeld kaneel of andere zoetigheden waar je niet zonder kunt, want deze suikerpot verdient het om vaak gebruikt te worden!

De witte suikerpot heeft begroetingen op de rand in meerdere talen en wenst de gebruiker een goede dag toe. Op de deksel van acaciahout en midden op de porseleinen suikerpot is een hart uitgesneden; een warm en stijlvol detail. De suikerpot met de afmetingen van 9,5 x 9 cm is ideaal voor suiker, kaneel, of bijvoorbeeld lijn- of chiazaadjes en wordt geleverd met bijpassende lepel. Overal is aan gedacht!

Dit kleine juweeltje past perfect bij een licht, modern interieur en staat mooi op de ontbijt- of salontafel. Een leuk cadeau voor liefhebbers van woonaccessoires en zoete snacks! Stijlvol design voor de keuken en een mooi cadeau voor vrienden of familie.

Productdetails

Suikerpot met lepel

  • Suikerpot van porselein met lepel
  • Geschikt voor suiker, kaneel etc.
  • Grootte: ongeveer 9,5 cm x 9 cm
  • Materiaal: Porselein (deels geglazuurd)
  • Deksel gemaakt van acaciahout

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-12-02T11:55:17+00:00