Contact

Stickerset "piraten“

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

De piraten dragen nog niet de juiste kleding. Zoek snel de passende stickers uit en bezorg de piraten een uitstraling die bij ze past. Voor de twee piratenmotieven zijn maar liefst 51 herbruikbare stickers aanwezig. Een fraai cadeau-idee voor fans van stickers en de piratenwereld.

Other customers bought

Productbeschrijving

Piraten, een eiland met een verborgen schat, een piratenschip, zwaarden, alles wat met piraten te maken heeft vind je in deze prachtige stickerset. De bontgekleurde stickers zijn bedoeld om de piratenwereld zelf vorm te geven. Met de 51 van kunststof vervaardigde stickers kunnen kinderen hun fantasie eens heerlijk de vrije loop laten. De glanzende en aan twee zijden vormgegeven achtergrond toont aan de ene kant het motief van een piratenschip en aan de andere kant een zee met een pirateneiland.

De piraten moeten natuurlijk kleding dragen. Welke kleren, dat bepaal je zelf aan de hand van de beschikbare spullen. Er zijn diverse outfits voorhanden. Je kunt ook zelf bepalen waar je de schatkist neerzet, want ook die is als sticker aanwezig. Hetzelfde geldt voor de sabels en de zeedieren. Met de kleurrijke stickers zet je een wereld in elkaar waar zowel jongens als meisjes veel vreugde aan zullen beleven. Als de piratenwereld aan alle wensen voldoet, dan kun je er natuurlijk heerlijk van genieten. Daarna is het misschien wel tijd om weer eens iets te veranderen. Dat kan! Alle stickers kun je meermaals gebruiken, zodat er heel veel mogelijkheden voorhanden zijn om de voor- en achterkant naar eigen smaak vorm te geven.

Productdetails

  • Set bevat 51 herbruikbare stickers van schuimstof
  • Glanzende achtergrond aan twee zijden met motief piratenschip en motief pirateneiland om stickers op te plakken
  • Voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: ca. 0,3 x 20,8 x 27,9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2022-12-06T21:45:30+00:00