Hulp nodig?

Meer afbeeldingen

OP VOORRAAD

Wie kent het niet? Weer te weinig tijd gehad om te leren of het lukte gewoonweg niet om het te onthouden. Maar dat is niet langer een probleem. Want precies voor zulke situaties is er de spiek balpen. Elegant en heel praktisch bevat deze pen een blaadje waarop je dat kunt schrijven dat niet meer in je hoofd paste.

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

€ 9,90
- +
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice: 020-808 28 08
  • 30 dagen gratis retourneren*
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

*dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten

Productbeschrijving

Details

Of je nu formules, grammaticaregels, jaargetallen of woordjes Frans moet onthouden. Soms lukt het maar niet om ze helemaal in je hoofd te stampen. Je probeert het op alle manieren die je kent, maar uiteindelijk lukt het gewoonweg niet. En dat is lastig, want je hebt die ene toets die je natuurlijk wel goed wilt maken. En altijd lukt het wel, maar nu die ene keer had je net niet genoeg tijd, of misschien kon je net die ene formule nooit helemal precies goed onthouden. Gelukkig weten wij op Cadeautjes.nl hier raad mee.

Er is namelijk deze superdeluxe spiek balpen die gelukkig alles weet! Nou ja, dat wat jij er op schrijft natuurlijk. De balpen ziet er namelijk heel gewoon uit aan de buitenkant, heel onopvallend en dat is juist de bedoeling! Want er is een geheim blaadje in de pen bevestigd waarop je makkelijk kunt schrijven wat je wilde onthouden. Met een formaat van 21 x 7 cm is er zelfs ruimte voor een schets! Zelfs als je dus even helemaal niets meer weet tijdens die toets, dan helpt deze spiek-balpen je weer op de goede weg. Snel, makkelijk, en ongemerkt: de spiek-balpen. Maareh, niet doorvertellen hoor!

Of je nu formules, grammaticaregels, jaargetallen of woordjes Frans moet onthouden. Soms lukt het maar niet om ze helemaal in je hoofd te stampen. Je probeert het op alle manieren die je kent, maar uiteindelijk lukt het gewoonweg niet. En dat is lastig, want je hebt die ene toets die je natuurlijk wel goed wilt maken. En altijd lukt het wel, maar nu die ene keer had je net niet genoeg tijd, of misschien kon je net die ene formule nooit helemal precies goed onthouden. Gelukkig weten wij op cadeautjes.nl hier raad mee. Er is namelijk deze superdeluxe spiek-balpen die gelukkig alles weet! Nou ja, dat wat jij er op schrijft natuurlijk. De balpen ziet er namelijk heel gewoon uit aan de buitenkant, heel onopvallend en dat is juist de bedoeling! Want er is een geheim blaadje in de pen bevestigd waarop je makkelijk kunt schrijven wat je wilde onthouden. Met een formaat van 21 x 7 cm is er zelfs ruimte voor een schets! Zelfs als je dus even helemaal niets meer weet tijdens die toets, dan helpt deze spiek-balpen je weer op de goede weg. Snel, makkelijk, en ongemerkt: de spiek-balpen. Maareh, niet doorvertellen hoor!

Productbeoordelingen
Schrijf je eigen review
2018-07-17T09:18:44+00:00