Contact

Spaghettimaat "Ik kan een eenhoorn eten"

€ 9,90
Incl. btw
- +
Als je een eenhoorn, het beroemde fabeldier, kunt eten, dan kun je wel een flink portie spaghetti gebruiken. Niet voor niets draagt deze bijzondere spaghettimaat de naam „Ik kan een eenhoorn eten“. Leuk voor iedereen die (bijna) dagelijks pasta eet.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Na een lange, drukke dag heb je zo veel honger, dat je wel een een eenhoorn zou kunnen opeten. Deze keukenhulp begrijpt precies wat je bedoelt. Hij bestaat uit openingen die gevuld kunnen worden met de nog ongekookte spaghetti. Een kleine persoon voor een klein portie, een iets grotere persoon voor een iets groter portie en aan het einde bevindt zich de enorme eenhoorn voor degene die zo'n grote honger heeft, dat hij in overdrachtelijke zin wel een hele eenhoorn kan eten. Kortom, een ideale maat voor zowel grote als kleine eters.

Met deze spaghettimaat kunnen porties spaghetti vóór het koken makkelijk worden afgemeten en hoef je niet meer te gokken hoeveel spaghetti ongeveer genoeg zou zijn. Vaak hou je veel te veel spaghetti over of je ziet met een hongerig gevoel dat je veel te weinig van deze typische Italiaanse specialiteit hebt gekookt. Dat is natuurlijk zonde. Met deze spaghettimaat „Ik kan een eenhoorn eten“ zijn die tijden voorgoed voorbij. Vanwege het mythische dier is deze handige keukenhulp in de kleuren van de regenboog vormgegeven en brengt daarmee ook de nodige kleur in de keuken. Een fantastisch cadeau-idee voor liefhebbers van eenhoorns en natuurlijk de enthousiaste bereiders van Italiaanse pasta.

Productdetails

  • Materiaal: acryl
  • Afmeting: 17 x 8 x 0,4 cm
  • Gewicht: 0,01 kg
  • Stijlvol regenboog-design
  • Voor perfect geportioneerde pasta

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T05:23:31+00:00