Contact

Spaarpot voetbal met gravure

€ 34,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Kleine voetballertjes hebben vaak de grootste plannen. Om die om te zetten kunnen ze nu al sparen met deze prachtige spaarpot voetbal met gravure, die ook bij grote voetballers gegarandeerd in de smaak valt. Dit personaliseerbare cadeau is een voltreffer voor alle voetbalfans!

€ 34,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Waarmee heb je de zilveren voetbal gewonnen? Die vraag ligt voor de hand als iemand deze verzilverde spaarpot in de vorm van een voetbal ziet. Door de speciale beschermlaag glanst deze bal jarenlang zonder dat je hoeft te polijsten. Pas van dichtbij valt het op dat dit geen bokaal is maar een spaarpot om geld in te sparen. De glanzende bal ziet er net zo uit als een echte voetbal met de vele zeshoekige en vijfhoekige vlakken.

De spaarpot voetbal lijkt op een trofee, omdat de voorkant van tekst is voorzien. 'Voetbalgod Henk' of 'Topvoetbalster Sandra' zou er kunnen staan, want je hebt twee regels tekst met elk 14 tekens per regel tot je beschikking. Hier wordt de creativiteit gevraagd van degene die deze spaarpot cadeau doet.

Natuurlijk is dit cadeau een prima gelegenheid om de kleine te leren hoe je spaart. Hij kan sparen voor een kaartje in het stadion van zijn favoriete club of voor een paar nieuwe voetbalschoenen. Maar er kan ook gespaard worden voor bijvoorbeeld het voetbalshirt van Lionel Messi of Arjen Robben Deze spaarpot voetbal is daarnaast een fraai accessoire voor de kinderkamer, waar hij gegarandeerd alle aandacht trekt. 

Productdetails

Spaarpot voetbal met gravure

  • Verzilverd en beschermd tegen oxidatie
  • Met 2 regels personaliseerbaar (geen speciale tekens)
  • Ø 8,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-03-01T08:40:36+00:00