Contact

Spaarpot “Tractor” met gravure

€ 49,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een tractor, of trekker, is niet alleen in trek bij boeren maar ook bij veel kleine kinderen. Zij vinden deze indrukwekkende machines maar al te fascinerend. Deze tractor is net als een echte tractor bovendien in staat om te helpen bij het zaaien en oogsten. Waar een echte tractor dat met zaadjes en groenten doet, doet deze coole tractorspaarpot dat met centjes!

€ 49,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie dol is op tractoren zal van deze sparende tractor wel heel blij worden. Niet alleen ziet dit design er te gek uit, met zijn glanzende zilverkleur en zijn stoere schep, hij is ook nog eens in staat om te helpen bij een belangrijke klus. Deze glanzende spaarpot zorgt ervoor dat geld sparen wel heel leuk wordt!

Zijn functionaliteit is niet het meest bijzondere aan deze tractor. Wat van dit cadeautje pas echt een speciaal geschenk maakt is de mogelijkheid om het te laten graveren. Zo kun je de blije ontvanger van dit cadeautje nog eens extra verrassen. De verzilverde tractor ziet er niet alleen cool uit, hij is door zijn stevige uitvoering ook prima geschikt om mee te spelen.

Het gladde oppervlak van deze trekker is van hoge kwaliteit en is niet erg gevoelig voor krassen en andere schade. En de willen en schep van de tractor kunnen ook echt bewegen! Zo zie je maar, net als een echte tractor is dit een multifunctioneel cadeautje.

Productdetails

  • Verzilverd
  • 14,5 x 8 x 9 cm
  • Met beweegbare schep en wielen
  • Met persoonlijke gravure in de schep (geen speciale tekens mogelijk)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-02-25T11:14:57+00:00