Contact

Spaarpot "Panda Bank"

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

In tijden als deze, waarin je van de bank op je spaarrekening geen cent rente meer krijgt, kun je je geld net zo goed thuis bewaren. Lekker stapelen onder het matras of, als je het echt goed wil doen, als een ware Dagobert alles bewaren in een eigen geldpakhuis. Dan moet je natuurlijk wel een geldpakhuis hebben en voor de meeste mensen ligt dat nog niet direct binnen handbereik. Nog even sparen dus – met deze originele Panda Bank bijvoorbeeld!

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze grappige en bijzondere spaarpot is een echte must-have voor zowel de grote als de kleine spaarder. Wanneer er een muntje op de daarvoor bedoelde plaats wordt gelegd, opent het doosje zich en komt er een panda tevoorschijn die razendsnel het muntstukje grijpt en mee naar binnen neemt. Zo, die kun je voorlopig niet meer uitgeven!

Dat is maar goed ook, want je was net aan het sparen voor een geldpakhuis om later al je geld in te bewaren en af en toe een heerlijke duik in de berg goudstukken te nemen. Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat dat geldpakhuis er nooit komt als je niet netjes spaart, en zelfs dan wordt het een lastig verhaal. Wij kennen vooralsnog alleen ene Dagobert die er een heeft. Maar wie niet waagt, die niet wint!

Blijf dus vooral braaf je centen geven aan deze ietwat inhalige panda en wie weet lukt het ooit! Je kunt natuurlijk ook prima voor kleinere doeleinden sparen. Dit leuke pandavriendje is daarbij in elk geval prima gezelschap!

Productdetails

  • Materiaal: kunststof:
  • Afmetingen: 11.5 x 12 x 10 cm
  • Gewicht: 410 gr

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-11-29T04:14:28+00:00