Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Spaarpot met foto

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Sparen is de manier om veel dromen te laten uitkomen, maar het is niet altijd even makkelijk om je centen opzij te leggen. Deze spaarpot kan daarbij helpen, want met zijn persoonlijke foto-opdruk wordt bijna moeilijk om niet al je losgeld maar gelijk in dit ronde blik te stoppen. Een behulpzaam cadeau!

€ 12,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze persoonlijke spaarpot wordt sparen weer een feestje. Hiermee kun je iemand helpen om zijn of haar dromen waar te maken. Een lange vakantie aan een wit strand vol palmbomen, een nieuwe auto of een abonnement op de Quote, met deze spaarpot heb je het allemaal zo bij elkaar gespaard!

Dankzij de persoonlijke opdruk wordt sparen eigenlijk kinderspel. Want hoe kan iemand het over zijn hart verkrijgen om niet al zijn losgeld in dat doosje te gooien, wanneer je telkens weer die foto van dat gedroomde witte strand ziet?

Kies een afbeelding of foto en laat deze spaarpot bedrukken op een manier die helemaal past bij de ontvanger van dit cadeau. Dat kan een doel zijn om voor te sparen, zoals dat witte strand, maar ook gewoon een leuke foto van jullie samen. Wat ook mogelijk is, voor de creatievelingen, is om zelf een afbeelding te maken zoals een collage of een creatieve Photoshop. Op die manier kun je met dit cadeautje werkelijk alle kanten op. Ga snel aan de slag en maak het mooiste cadeau voor een vriend(in) of familielid dat wel een spaarpotje kan gebruiken!

Productdetails

  • Afmetingen: Ø 8 cm, hoogte 9 cm
  • Materiaal: Keramiek
  • Met rubbervoetjes aan de onderzijde
  • Met eigen foto-opdruk
  • Bedrukte oppervlakte: 20 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-12-02T11:57:49+00:00