Contact

Spaarpot “Kikkerkoning”

€ 9,90
Incl. btw
- +
Of de prinses de kikker ook gekust zou hebben wanneer hij een arme sloeber was zonder gouden kroon en bijbehorend koninkrijk? Misschien… Misschien ook niet… Ach, laten we er geen doekjes om winden: Natuurlijk niet. Nooit van z’n leven. Deze spaarpot herinnert komende prinsen en prinsessen er echter wel aan dat een huwelijk wat kosten mag.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze kleine kikkerkoning bekijkt rustig zijn vermogen. Genoeg voor een witte jurk, een ring en een paleis met deuren en warempel, zelfs ramen. Hoe hij daar aan is gekomen? Geduldig sparen, af en toe een avondje uit laten schieten. Dat soort dingen…

Wie huwelijksplannen heeft zal dan ook in de buidel moeten tasten, dat heeft deze kikker wel begrepen. Want je mag dan vandaag nog niet de prins op het witte paard zijn, morgen kun je dat zomaar worden – zo is het natuurlijk ook.

Deze vrolijke kikker helpt je alvast bij dat avontuur. Steek af en toe wat muntjes of briefjes weg, de kikker zal ze met een vriendelijke glimlach ontvangen. Een leuk cadeautje voor kinderen, prinsessen, droomprinsen en kikkerfans die graag een centje sparen – want natuurlijk is sparen niet alleen voor een huwelijk een goed idee.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Met draaisluiting aan onderzijde
  • Afmetingen: 16 x 12,5 x 11 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-29T06:08:30+00:00