Contact

Spaarpot “Karl Marx”

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Das Kapital is het beroemde werk van Karl Marx waarin hij uiteen zet hoe het financiële systeem volgens hem anders en beter zou functioneren. Ook Marx vindt het geen gek idee om geld te sparen, zodat je altijd wat achter de hand hebt wanneer het nodig is. En waarom dan niet sparen in een buste van Karl Marx zelf?

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor alle liefhebbers van Das Kapital en het verdere werk van Marx, is deze spaarpot een absolute must-have. Aan wie de ideeën van Marx liever verwerpt, kan dit cadeautje ook gerust gegeven worden, zij het dan met een ietwat ironische ondertoon.

“Het geld wordt afgeschaft, ik ken al iemand die niets meer heeft”, zo luidt een beroemd citaat van Marx. Echt gelijk heeft hij vooralsnog niet gekregen, want geld bestaat nog steeds en je kunt er maar beter wat van achter de hand hebben.

Voor- en tegenstanders van Marx zijn het er inmiddels dan ook wel over eens dat sparen een goed idee is. En dus zit je met dit cadeautje sowieso goed. De sierlijke buste is gemaakt van stevig kunststeen, wat er voor zorgt dat hij gewichtig en robuust aanvoelt. Moedig dus eens iemand aan om met zijn eigen kapitaal te starten en doe deze gave Marx cadeau als gepaste eerste stap.

Productdetails

  • Karl Marx-buste als spaarpot
  • Materiaal: kunststeen
  • Kleur: wit
  • Afmetingen: ca. 19,2 x 11,5 x 11 cm 
  • Gewicht: ca. 690 gr

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-10-18T20:06:10+00:00