Contact

Spaarpot "Beer" met gravure

€ 44,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

Levertijd 3-5 dagen

Een beer is niet alleen leuk om mee te knuffelen, in verzilverde vorm is hij ook prachtig om te zien. Deze spaarpot „hart beer" met gravure is een blik- en geldvanger! Als personaliseerbaar cadeau met de naam op het hart en twee hartjes eronder verras je alle berenfans, groot en klein!

€ 44,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze lieve beer met het hart in zijn armen is een genot om naar te kijken. Zijn ogen, zijn snuit en ook zijn berenpoten zien er natuurgetrouw uit. Doordat de beer is verzilverd krijgt hij meteen een chique uitstraling en is daarmee perfect geschikt als decoratiestuk. Wie goed kijkt ziet dat dit een spaarpot is, een heel bijzonder exemplaar. Sparen is nog nooit zo leuk geweest als met deze lieve beer als bewaker van het gespaarde geld!

Beren zijn dieren waar niet alleen kinderen van houden. Veel volwassenen hebben thuis ook een beer om mee te knuffelen. Deze spaarpot 'hart beer' is dus voor alle leeftijden. Als persoonlijk verjaardagscadeau is de beer uitermate geschikt. Je hebt namelijk 10 tekens ter beschikking om de naam van de jarige op het grote hart te laten graveren.

De chique en lieve spaarpot „hart beer" kan ook worden gebruikt om giften mee op te halen. In dat geval kun je de 10 tekens gebruiken om de naam van de vereniging er op te zetten of bijvoorbeeld alleen “Bedankt!” of “Giften”. Dan weet iedereen wat de bedoeling is en de beer dankt de gulle gevers met een lieve blik en de extra twee hartjes op het grote hart.

Productdetails

Spaarpot „hart beer" met gravure

  • Verzilverd
  • Met gravure van een naam (geen speciale tekens) en twee hartjes
  • 8 x 7 x 12 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-11-29T12:22:26+00:00