Contact

Snoopy spaarpot met gravure

€ 42,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Snoopy, den intelligentesten Hund der Comic-Geschichte (sorry, Idefix) gibt es jetzt auch als edle Spardose! Auf dem Dach seiner kleinen, hochglänzend versilberten Hundehütte liegt er und bewacht die ihm anvertrauten Schätze. Das Must-Have für alle Snoopy-Fans wird zudem persönlich graviert. Spitzen-Geschenkidee!

* Verplichte velden

€ 42,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Wist je dat Snoopy kan zeggen dat hij sinds 2015 een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame heeft? Er zijn maar weinig honden die dat ook kunnen beweren! Alleen al daarom is het niet vreemd dat deze lieve hond zo'n chique onderkomen heeft. Natuurlijk kan de ontvanger van dit fraaie cadeau ook een keer een chique huis voor zichzelf kopen, als hij maar genoeg spaart. Dat is met deze Snoopy spaarpot vast geen probleem!

Met maximaal 40 tekens kun je het dak personaliseren. Dan weet iedereen van wie deze fantastische Snoopy spaarpot is. Je kunt hiermee natuurlijk sparen voor alles wat je maar wenst. Telkens als je wat geld kunt missen, laat je het door de gleuf op het dak in het hondenhuisje vallen. De beroemde Beagle houdt wel in de gaten of er geen inbrekers in de buurt zijn. Hij ligt momenteel na te genieten van de grote pizza die hij heeft gegeten. Dat is zoals je misschien wel weet zijn lievelingsgerecht!

Als verjaardagscadeau is de Snoopy spaarpot bijzonder goed geschikt. De naam van de jarige Job en de geboortedatum maken het persoonlijke cadeau compleet. Ook als opslagplek voor giften is deze spaarpot een mooie blikvanger, die vast en zeker de nodige munten en bankbiljetten voor de vrijwilligers van de vereniging naar zich toe trekt.

Productdetails

Snoopy spaarpot met gravure

  • Eersteklas verzilverd gelakt – smetteloos glanzend
  • Graveerbaar (geen speciale tekens)
  • Zware uitvoering
  • 8 x 11 x 6 cm
  • In cadeauverpakking van de Peanuts

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-30T16:06:41+00:00