Contact

Snoopy fotolijst met gravure

€ 24,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Een originele manier om je als stelletje te presenteren is in deze Snoopy fotolijst. De twee mensen die elkaar hebben gevonden bevinden zich in een chique, verzilverd frame met als special guest Snoopy! De beroemde striphond drukt een rood hart tegen zich aan. Boven Snoopy is ruimte voor de namen van de twee personen op de foto.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Snoopy toont zijn gevoelens op deze bijzondere fotolijst. Hij zit linksonder en houdt een hart in zijn handen. Een grappig en schattig gezicht. Het mag duidelijk zijn dat de hond denkt aan de twee personen die elkaar zo lief hebben en die op de foto van 10 x 15 cm rechts van hem staan.

Of zou Snoopy aan Woodstock denken, het kleine vogeltje dat zijn allerbeste vriend is? Dat is ook heel goed mogelijk, want rechtsboven in de hoek van de fotolijst fladdert iets geels. Is dat niet....ja, het is Woodstock! Hij is net als Snoopy afkomstig uit de serie Peanuts en fladdert nu vrolijk rond bovenin deze fotolijst.

Dit personaliseerbare cadeau biedt ruimte voor maar liefst drie regels tekst. Bij een foto van twee geliefden ligt het voor de hand om de tekst voor twee namen te gebruiken en die op de tweede regel door een '&' teken met elkaar te verbinden. Maar er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om van deze Snoopy fotolijst een creatief verjaardagscadeau te maken. Je kunt ook een foto van de jarige Job nemen en de tekst gebruiken voor een gelukswens. Iedereen die je in je hart hebt gesloten komt voor deze chique, originele fotolijst in aanmerking!

Productdetails

Snoopy fotolijst met gravure

  • Verzilverd en beschermd tegen oxidatie
  • Om neer te zetten of op te hangen
  • Voor een foto met afmeting 10 x 15 cm
  • Afmeting frame: 17 x 17,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-26T05:18:05+00:00