Contact

Snijplank met graveren - Mr. & Mrs.

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Levertijd 3-5 dagen

Wie is de ochtend begroet door zijn persoonlijke Brood, de dag begint direct veel meer vrolijk: Topfrau Martina, Topmann David, zijn eigen naam met een kroon, Romantiek voor twee of Gefeliciteerd met je verjaardag? Deze hoge kwaliteit boards uit hernieuwbare bamboe zijn zowel mooi en duurzaam. Laat wensen uitkomen!

* Verplichte velden

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie je ook wilt een plezier deze prachtige ontbijt bord gemaakt van bamboe zijn de spreekwoordelijke deksel voor bijna elke pot te maken:

perfect voor verjaardag of jubileum is het ontwerp met de krans van koren, die van harte gefeliciteerd.
Top man of top vrouw genaamd is een compliment dat zorgde ervoor dat de geluiden van de schat elke ochtend opnieuw wilt. Het moderne design maakt gebruik van de op dat moment populaire wedstrijd shows op op TV!
gekroond zijn eigen naam te zien zou de dochter, de vader of beste vriend. Optioneel wordt in mannelijke of vrouwelijke design!
Voor koppels zijn er dezelfde twee opties: Twee namen die verband houden met hart of de "Mr. Beauty ... "- variant met de romantische bloeit doopvont!
De mooie en ruige boards uit hernieuwbare bamboe zijn een natuurlijk product en kan zijn dat veranderende kleuren zijn. Zo ontstaat meestal van de gravure een spannende, meerkleurige effect. Die kan kijken in verschillende gezichten bij het ontbijt tafel, bestelde hoogste gelijk is aan ieder zijn eigen, waardoor dit zeer mooi klein cadeautje idee van de hele familie blij!

Productdetails

Snijplank met gravure

Persoonlijk gegraveerd
Variatie: Mr. & Mrs.
22 x 13,8 cm
Materiaal: bamboe
Hints:
Aangezien dit een natuurlijk product, kan gravures variëren of niet ongelijk.
Gebruik geen speciale tekens voor personalisatie.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-02-02T16:19:36+00:00