Contact

Smartphonehouder met gravure

€ 39,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Super handig gadget voor mensen die op het bureau of tijdens het werk ook geregeld aan de slag moeten met hun smartphone. Deze smartphonehouder zorgt ervoor dat je toestel altijd op een vaste plaats in een ergonomisch en overzichtelijke houding geplaatst is.

€ 39,90

Productbeschrijving

Zo nu en dan kom je eens een gadget tegen waarvan je meteen denkt: “dat moet ik hebben!” En dit is precies zo’n hebbeding, want je zal meteen merken hoe enorm handig dit is. In principe is het een soort troon voor je smartphone, bestaande uit nikkel, maar met een rubberachtige laag die je toestel proper op zijn plaats houdt. Ook wanneer het trilalarm afgaat!

Dit is een musthave voor mensen die hun smartphone constant in de gaten moeten houden, maar hem niet altijd in de hand willen hebben. De hoek van de houder is ideaal en je kan heel eenvoudig je toestel van de houder nemen en er terug op plaatsen.

Geweldige extra is ook de personaliseerbare gravure, waarbij je bijvoorbeeld de naam of ook de functie van de ontvanger kan laten graveren. Dit is dus een heel erg leuk en praktisch cadeau om aan je collega’s te geven, maar iedereen die vaak achter zijn bureau zit zal gebaat zijn met dit handige gadget!

Productdetails

  • Eigenschappen:
  • Antislip en veilig
  • Materiaal: Nikkel, plastic
  • Afmetingen: 9,7 x 7 x 4,5 cm
  • 2 regels gegraveerd
  • Let op: Gebruik geen speciale tekens!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2019-08-25T08:36:18+00:00