Contact

Extreme Slipcursus 3 uur - Eindhoven

€ 59,55
Incl. btw
- +
Remmen, uitwijken, slippen en blijven sturen. Een gevaarlijke situatie in het verkeer is op de speciale oefenbaan een spannende belevenis. Tijdens de extreme slipcursus in Eindhoven leer je 3 uur lang alles over het voorkomen en corrigeren van een slip en dat met heel veel plezier!
pin delete 5.732800
info icon Bekijk voorbeeld
  • Wordt direct per e-mail als PDF verzonden
  • Perfect als last-minute cadeau
  • 30 dagen gratis retourneren
  • De belevenisbon is één jaar geldig

Hoe de belevenisbon in te wisselen

  • Bon kopen
  • Bon inwisselen
  • Datum reserveren
  • Bon printen

Productbeschrijving

Zit je goed? Bij een situatie waarin je een slip wilt voorkomen of snel moet corrigeren moet je zit- en stuurpositie goed zijn. Losjes achterover hangend kun je niet adequaat een auto in de juiste richting manoeuvreren.

Tijdens deze 3 uur durende slipcursus in Eindhoven legt een ervaren instructeur precies uit welke houding je het beste aanneemt. De meeste tijd zit je in een VW-Golf, de auto voor deze extreme slipcursus. Je leert hoe je moet remmen en ontwijken en dat natuurlijk ook op een glad wegdek. De wagen beschikt over een antiblokkeersysteem. Hoe dat voelt als je op de remt trapt, dan kun je alleen maar tijdens een slipcursus in de praktijk ervaren. Door de professionele begeleiding is de veiligheid gewaarborgd, zodat je zonder botsingen te maken kennismaakt met situaties die in het echte verkeer ongelukken kunnen voorkomen. De antislipcursus is dan ook een combinatie waar je op een plezierige en vooral ook soms sensationele manier nieuwe ervaringen opdoet die je als automobilist altijd goed van pas komen.

Deze onvergetelijke slipcursus bevat ook demonstraties, zodat je goed ziet hoe de perfecte uitwijkmanoeuvre in zijn werking gaat. Een uitdagende belevenis voor jezelf of als een avontuurlijk cadeau-idee voor je vriend of collega.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

FAQ

Ik heb een belevenisbon, waar kan ik deze inwisselen?

Op de bon staan de link waar je de bon op kunt inwisselen. Tevens staat onderaan de website onder het kopje "Klantenservice" ook een directe link hiernaartoe als je op "Belevenisbon inwisselen" klikt.

Hoe weet ik wie de belevenis zal verzorgen?

Zodra je de bon inwisselt krijg je alle gegevens van de partner te zien en hoe je kunt reserveren.

Hoe weet ik wanneer ik de belevenis kan uitvoeren?

Bij de belevenis zetten wij altijd zo duidelijk mogelijk wanneer de bon in te wisselen is. Als er precieze data zijn kunnen wij deze helaas niet bij de belevenis zetten. Hiervoor kun je contact opnemen met de partner, de contactdetails krijg je wanneer je de bon bij ons inwisselt.

Wat is de geldigheidsduur van de belevenisbon?

Onze belevenisbon is 1 jaar geldig, vanaf de dag van aankoop.

Hoe wordt de belevenisbon verzonden?

Als je ervoor kiest om de bon in een geschenkdoos te ontvangen, wordt deze verzonden per post en zal deze binnen 2-3 werkdagen aankomen. Wanneer je de bon als PDF besteld krijg je deze binnen een uur in je mail.

Kan ik de belevenis bon aan iemand anders geven?

Ja, dit kan, de bon is niet persoonsgebonden. Let er echter wel op dat sommige belevenissen bijvoorbeeld een minimale leeftijd hebben of dat er vereisten zijn zoals een rijbewijs.

Kan ik een reservering weer afzeggen?

Het afzeggen van een reservering gaat volgens de voorwaarden van de partner.

Locatie op kaart

Map
2019-04-26T00:11:49+00:00