Contact

Slinger "Papegaaien”

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

vanaf 09.01.

Liever een vogel in de hand dan tien in de lucht, zegt men weleens. Maar nog liever een paar sierlijke papegaaien als feestelijke versiering, zouden wij willen zeggen. Voor liefhebbers van deze kleurige vogel is dit cadeautje dan ook een perfect geschenk.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit cadeautje vol bonte kleuren is een absolute eyecatcher op elk feestje. Met deze slinger geef je elke party een tropisch tintje en zijn de zomerse sferen nooit ver weg. Wie houdt van vrolijke kleuren zal van deze extravagante partydecoratie dan ook zeker blij worden.

De slinger bestaat uit een gezellige mix van verschillende kaarten met daarop allerlei papegaaien afgebeeld. De set bestaat uit acht kaarten met daarop vier verschillende papegaaien, zodat je deze slinger geheel naar eigen smaak kunt inrichten.

Dit decoratieve feestcadeautje is ideaal om mee te nemen naar een gezellig feestje. Zeker wanneer er sprake is van een tropisch thema is dit geschenk een goede binnenkomer. Of het nu gaat om een verjaardag of huisfeestje, met deze decoratie is de juiste toon direct gezet!

Productdetails

  • Met gouden slingertjes
  • Met 2 x 4 verschillende kaarten
  • Materiaal: papier
  • Lengte: ca. 3,5 m

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-02-02T16:51:17+00:00