Contact

Slinger met opbergvakken

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Heb je iets te vieren of ben je gewoon op zoek naar extra bergruimte? Deze slinger met opbergvakken komt tot de redding in beide gevallen! Op gedenkwaardige momenten is de guirlande de kers op de taart van de feestvreugde. Daarnaast biedt hij broodnodige bergruimte voor het kleine spul dat je nergens anders kwijt kan. In zes handige vakken kun je bijvoorbeeld pennen, notitieblok, en kleine schrijfboekjes bewaren. Dit is een feestelijke manier van het opbergen van kleinigheden!

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kent het wel: je wilt graag feestelijke accessoires ophangen, maar het moet geen rommeltje worden. Deze slinger met opbergvakken verbindt de feestelijke sfeer met een opgeruimde uitstraling. Voor iedereen die niet houdt van een feestje maar ook van orde, want met deze slinger is klein spul zo opgeruimd!

De slinger brengt een vrolijke sfeer in huis gecombineerd met een praktische functie. Hij is handig boven de werkplek om alle benodigdheden bij de hand te hebben. Ook voor een creatieve ruimte is de slinger uitstekend geschikt Hou je van schilderen, knutselen of breien? De slinger staat gezellig en je bergt er alles weer makkelijk in op na een creatieve bui.

Je kunt de slinger ook gebruiken in de keuken voor het ordenen van kookboeken en recepten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Overal waar een feestelijke stemming gwenst is én behoefte is aan bergruimte, komt de guirlande tot de redding. Een handig en mooi cadeau voor feestelijke sfeer en nette uitstraling!

Productdetails

Slinger met zes opbergvakken

  • Afmetingen: 182,9 x 25,2 x 0,8 cm 
  • Vakken in paars, blauw en rood

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2021-11-27T03:11:54+00:00