Contact

Sleutelhanger met alcoholtester

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Je verwacht het misschien niet, maar wij van Cadeautjes.nl zijn helemaal dol op een gezellig feestje. Hoewel daar graag wat bij gedronken mag worden, vinden we wel dat dit verantwoord moet gebeuren. Daarom hebben we deze handige sleutelhanger in ons assortiment opgenomen. Ben je met de auto en heb je toch een klein drankje genuttigd? Dan kun je met deze sleutelhanger controleren of je nog wel mag (en moet) rijden.

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze sleutelhanger is bedoeld om te controleren welk alcoholpromillage je ongeveer in je bloed hebt. Door een simpele ademtest kun je zien of de wettelijke hoeveelheid hebt overschreden of niet. Zo kun je, wanneer je met de auto bent en toch een biertje of wijntje hebt gedronken, zien of je dat lang genoeg geleden hebt gedaan of toch even moet wachten met instappen, of een taxi moet bellen.

De test meet het alcoholpromillage in het bloed door de adem te analyseren. Wanneer het groene lampje oplicht, zit je onder de 0,02 promille, geel betekent tussen de 0,02 en 0,05 en rood is de absolute no-go-zone voor deelname aan het verkeer; meer dan 0,05 promille.

Deze tester is niet alleen handig om jezelf te controleren maar kan ook worden ingezet als grappige gadget tijdens een kroegentocht. Mag je eigenlijk nog wel naar de volgende kroeg lopen? Een handig en verantwoord cadeau voor onderweg!

Productdetails

  • Sleutelhanger met alcoholtester
  • Sleutelhanger met test-functie voor alcoholpromillage
  • Meet de adem
  • Met led-indicators
  • 2 AA-batterijen nodig (niet meegeleverd)
  • Let op: lees de handleiding door alvorens dit product te gebruiken. Dit artikel is niet bedoeld om de rijbevoegdheid op een rechtmatige manier vast te stellen. Het resultaat van deze tester is een indicatie en geen exacte weergave. Bij twijfel: mijd deelname aan het verkeer.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-04-13T11:26:09+00:00